Tegenwoordig is het voor kinderen belangrijk dat ze al jong leren om te gaan met geld, de studie of een huis kopen kost veel geld. Door te sparen en een mooie spaarrente kunnen kinderen een flink bedrag opbouwen, om later een zorgeloze start te hebben in het leven. Jongeren die al vroeg geldproblemen hebben, komen er vaak de eerste jaren niet uit. Maar waar kun je nu het beste een spaarrekening voor je kind openen, en welke is het aantrekkelijkst? Spaarrente.nl heeft een mooi overzicht hiervan op de website.

spaarrente.nl

Aantrekkelijk om te sparen

Naast het feit dat sparen verstandig is, krijg je er vaak ook nog een aantrekkelijke bonus mee. Net als alle andere dingen moet je wel afwegen wat je belangrijk vindt voor een kind bij het sparen, wil je er altijd aan kunnen komen of wil je het geld echt vastzetten tot de 18e verjaardag. Hierbij heb je wel als voordeel, dat je op de dag dat je 18 bent een leuk bedrag hebt voor je studie of om bijvoorbeeld je rijbewijs te kunnen halen. Op spaarrente.nl zie je de verschillende spaarrekeningen voor kinderen en de voorwaarden.

Hoogste rente

Op de website van spaarrente.nl kun je precies alle spaarrekeningen voor kinderen met elkaar vergelijken, naast de rente zijn de voorwaarden natuurlijk ook een belangrijk punt. Probeer altijd een spaarrekening op naam van je kind te openen, door het geld te geven wanneer je kind 18 is heeft weer belastingtechnisch gevolgen. Kijk op de website voor de verschillende mogelijkheden, en voorwaarden voordat je een spaarrekening voor je kind opent.