Resultaten voor landbouw te huur

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     landbouw te huur
 
Tehuur Bouwgrond Grond 2dehands.be.
Zoek weiland /landbouwgrond te koop Mechelen/Hombeek/Leest. Ik zoek weiland of landbouwgrond die omgezet kan worden tot weiland te koop of te huur maar liefst te koop regio Mechelen, Hombeek of Lees. 27 juni 2018 1604: Mechelen. Weiland te huur of te koop in Veltem-Beisem.
bungalow te koop
Aelmans Adviesgroep Vastgoed, omgeving, milieu, agro en bouw.
Bij ons kunt u terecht met de meest uiteenlopende vraagstukken van idee tot realisatie. Gestart in 1990, als een adviesorgaan in de landbouw, is de Aelmans Adviesgroep op vrijwel alle gebieden van wet en regelgevend actief om complexe vraagstukken op te lossen met durf en kennis.
whirlpool
AVG Cookiemelding.
wasautomaat
Agrarische objecten Poortman Makelaars.
Leuk om te lezen. Te koop Te huur. Te koop Te huur. Landelijke Vrijstaande Woning. Te koop Te huur. Te koop Te huur. Linderveldweg 25 Verkocht. Dalfsen Losse Kavel. Oude Wetering 122 Op aanvraag. Klaas Kloosterweg West 24 Verkocht. Friese Veldweg 16 Verkocht.
sikkens latex muurverf
Bureau Beheer Landbouwgronden BBL RVO.nl.
Team grond/BBL beschikt over de expertise om het totale onteigeningsproces uit te voeren. Van minnelijke verwerving tot en met de gerechtelijke onteigening, inclusief taxaties. Na verwerving of onteigening kan BBL de onroerende zaken op naam krijgen. In dat geval beheert BBL tijdelijk de grond voor haar opdrachtgever. Team grond/BBL kan ook een deel van de onteigeningswerkzaamheden verzorgen. De gronden komen dan op naam van de opdrachtgever. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 3502 LA Utrecht. Vragen over Bureau Beheer landbouwgronden? Neem contact met ons op. Deel deze pagina. Twitter LinkedIn Facebook Google Plus. Vragen over Bureau Beheer landbouwgronden? Neem contact met ons op. In opdracht van. Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
airbnb inc
Agrarisch Agrarisch Onroerend goed Marktplaats.nl.
Te huur kas 1000m2 caravanstalling, opslag in Vortum Mullem. Te huur, 1000 m2 kas te vortum mullem als droge opslag, huisraad, werkplaats, atelier, ook voor caravanstalling. De kas wordt veegschoon opgeleverd. Direct gelegen aan de doorgaande weg tussen boxmeer en vierlingsbeek, waar op en afritten van de a73 gelegen zijn.
Grond kopen, huren of pachten Producten en diensten Servicepunt Gemeente Roerdalen.
U vindt hier informatie over: Kosten" Kosten. De gemeente zal nieuw beleid ontwikkelen om de verhuur in de verschillende dorpskernen op elkaar af te stemmen. Als u een volkstuin wilt huren, wordt er tijdelijk geen huur in rekening gebracht. Wel wordt er een borgsom van 30000, berekend. U vindt hier informatie over: Hoe" lang duurt het" Hoe lang duurt het? U vindt hier informatie over: Informatie" Informatie. Verschil tussen huur en pacht. Grond die gepacht wordt, mag alleen worden gebruikt voor landbouw.
Losse Grond te koop en te huur Arvalis Venlo.
47 ALV objecten gevonden 1 10 getoond Sorteer op: Nieuwste boven. Prijs Koop Aflopend. Prijs Koop Oplopend. Prijs Huur Oplopend. 1 2 3 5. Algemeen Hoofdtypen Losse grond Overdracht Prijs 750, k.k. Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 56 a 96 ca.
Bekijk het aanbod Klaver Agrarisch Vastgoed.
Melkveehouderij Koningspade 24 achter huurprijs op aanvraag Julianadorp. Bedrijfspand Schoolweg 78 te koop/te huur. Losse grond 2 ha, 20 a, 60 ca Baakmeerdijk 55.000/ha. Melkveehouderijbedrijf, Overige objecten, Paardenobject, Bouwkavel Kwadijk 139 a 725.000 k.k. Bedrijfspand De Veken 2 B vraagprijs op aanvraag Julianadorp.
Landbouwgrond in Rijsbergen.
Bosperceel gelegen te Hoogerheide Vinkenbergschestraat ong. te Hoogerheide: Gemeente Woensdrecht, sectie B, nummer 2906, groot 0.35.69 ha. Bestemmingsplan: Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied" van de gemeente Woensdrecht en heeft daarin de enkelbestemming Natuur" en de gebiedsaanduidingen geluidzone-industrie, luchtvaartverkeerszone" 136, en 8, milieuzone."
Makelaardij van der Wier O.G. Gezocht.
Akkerbouwbedrijf met minimaal 50 ha kleigrond in Noord-Nederland. Te huur gevraagd. Losse percelen landbouwgrond met een opervlakte groter dan 5 ha. geschikt voor de teelt van korrelmais. Het huurcontract is op basis van een grondgebruikersverklaring van 1 januari tot en met 31 december van het betreffende jaar.

Contacteer ons