Meer resultaten voor ministerie van landbouw en visserij

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ministerie van landbouw en visserij
 
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Dit was de naam van het ministerie van Landbouw. In 1982 was het onderdeel Natuurbeheer al overgeheveld van het ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk naar Landbouw.
Sea
Contact met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Ministeries Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Contact. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Contact met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV. U kunt uw vragen, opmerkingen of suggesties aan het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit doorgeven via het contactformulier.
e-sigaret
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Het ministerie heeft de zorg voor landbouw, visserij, natuur, dierenwelzijn, voedselveiligheid, alsmede regionale economische ontwikkeling. Het ministerie was in 1905 ingesteld als ministerie van Landbouw, Handel en Nijverheid. In 1923 werd het beleidsterrein Landbouw opgedragen aan het ministerie van Binnenlandse Zaken.
jaloezieen
Ministerie van Landbouw en Visserij Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Ministerie van Landbouw en Visserij. Dit was in 1935-1937, 1940-1944 en 1959-1989 de naam van het ministerie. In 1945-1959 was de naam Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. De naam werd bij de formatie van het kabinet-Lubbers III gewijzigd in Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.
graveren enschede
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Rijksoverheid.nl.
Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit staat voor een eerlijke en verantwoorde landbouw en visserij. Boeren, tuinders en vissers moeten economisch perspectief hebben en produceren in verbondenheid met waarden van duurzaamheid en welzijn. Samen met alle betrokkenen wordt er gewerkt aan het herstel en behoud van Nederlandse natuur.
Schouten minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Android Playstore. Apple Appstore.
Lang droeg het departement de naam Landbouw en Visserij. In 1989 werd het het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. In 2003 werd bij de formatie van het kabinet-Balkenende II de naam veranderd in ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. Sinds 16 oktober 1945 was dit naam van het in juni dat jaar ingesteld ministerie van Voedselvoorziening, Landbouw en Visserij. De minister voerde al vrijwel direct de titel minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening.
Departement Landbouw en Visserij.
Departement Landbouw en Visserij zoekt de hele dag innovatiepartners voor de analyse van satellietbeelden. Iets voo https//t.co/sfxkNoRk0i.: Belgische rassenlijst werd aangevuld met nieuwe grasrassen van Engels raaigras, Italiaans raaigras en rietzwenkgras. De scholen die de wedstrijd voor schoolmelk en schoolfruit hebben gewonnen, zijn bekend!

Contacteer ons