Meer resultaten voor landbouw en visserij

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     landbouw en visserij
 
Ministerie van Landbouw en Visserij Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Ministerie van Landbouw en Visserij. Dit was in 1935-1937, 1940-1944 en 1959-1989 de naam van het ministerie. In 1945-1959 was de naam Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. De naam werd bij de formatie van het kabinet-Lubbers III gewijzigd in Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.
makelaar deventer
Elektronisch loket Landbouw en Visserij Departement Landbouw Visserij.
Het e-loket Landbouw en Visserij laat toe om van thuis uit uw steunaanvragen elektronisch te beheren en in te dienen en uw dossiers of documenten te raadplegen. Daarenboven begeleidt het e-loket u bij het invullen van deze aanvraagformulieren en spoort ook eventuele fouten in uw aanvraag automatisch op.
shop
Departement Landbouw en Visserij.
85, miljoen euro steun voor innovatieve projecten in de land en tuinbouw. EnquĂȘte communicatie Departement Landbouw en Visserij. Departement Landbouw en Visserij en ILVO samen op Agriflanders. Ga naar mijn e-loket. Europa in je buurt, nog tot 17u in Leuven!
draadstoelen
Contact Departement Landbouw Visserij.
Zoek de juiste dienst of contactpersoon. Vaak gecontacteerd: vragen over VLIF Verzamelaanvraag Pacht E-loket. Organisatiestructuur van het beleidsdomein Landbouw en Visserij. Diensten zoeken per provincie: voor een vraag over uw individueel dossier. Voor pers: contactgegevens persverantwoordelijke en woordvoerder Landbouw en Visserij.
bedrukte tassen
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Rijksoverheid.nl.
Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit staat voor een eerlijke en verantwoorde landbouw en visserij. Boeren, tuinders en vissers moeten economisch perspectief hebben en produceren in verbondenheid met waarden van duurzaamheid en welzijn. Samen met alle betrokkenen wordt er gewerkt aan het herstel en behoud van Nederlandse natuur.
Aanmelden E-loket Landbouw en Visserij Departement Landbouw en Visserij.
E-loket Departement Landbouw Visserij. Bijkomende uitbetalingen van basisbetaling, premie voor jonge landbouwers, premie voor vergroening en de premie voor het behoud van de gespecialiseerde zoogkoeienhouderij campagne 2018. Impact gemeentelijke fusies bij het Departement Landbouw en Visserij. Onderhoudsmomenten e-loket van januari tot juni 2019.
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
In 1923 werd het beleidsterrein Landbouw opgedragen aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1935-1937 en sinds mei 1940 was er een apart ministerie voor Landbouw en Visserij, waaraan in 1945 Voedselvoorziening werd toegevoegd. In 1959 werd de naam Landbouw en Visserij.
Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
De minister voerde al vrijwel direct de titel minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. Het ministerie was behalve voor de in de titel genoemde sectoren onder meer verantwoordelijk voor de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie in de landbouw en visserij, alsmede voor het landbouwonderwijs.

Contacteer ons