Meer resultaten voor landbouw en visserij

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     landbouw en visserij
 
Ministerie van Landbouw en Visserij Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
Ministerie van Landbouw en Visserij. Dit was in 1935-1937, 1940-1944 en 1959-1989 de naam van het ministerie. In 1945-1959 was de naam Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. De naam werd bij de formatie van het kabinet-Lubbers III gewijzigd in Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.
oranje casino
Lijst van Nederlandse ministers van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Wikipedia.
Pierre Lardinois / Jaap Boersma. vanaf 1959 Minister van Landbouw en Visserij. Kabinet Periode Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. Sicco Mansholt / Cornelis Staf / Anne Vondeling. vanaf 1945 Minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. Kabinet Periode Handel, Nijverheid en Landbouw Scheepvaart en Visserij.
SEO Website
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Wikipedia.
Het gebouw van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV is van 1935 tot 2010 en sinds 2017 onder deze of een vergelijkbare naam een Nederlands ministerie met als beleidsterreinen onder meer landbouw, natuurbeheer, bosbouw, visserij en voedsel.
snoep
Elektronisch loket Landbouw en Visserij Departement Landbouw Visserij.
Het e-loket Landbouw en Visserij is 7 dagen op 7 van thuis uit beschikbaar. Voor de zaken die u op het e-loket kunt vinden, bent u dus niet langer gebonden aan de openingsuren van uw buitendienst of aan de werkingstijden van de Post.
Departement Landbouw en Visserij.
Departement Landbouw en Visserij zoekt de hele dag innovatiepartners voor de analyse van satellietbeelden. Iets voo https//t.co/sfxkNoRk0i.: Belgische rassenlijst werd aangevuld met nieuwe grasrassen van Engels raaigras, Italiaans raaigras en rietzwenkgras. De scholen die de wedstrijd voor schoolmelk en schoolfruit hebben gewonnen, zijn bekend!
Contact Departement Landbouw Visserij.
Zoek de juiste dienst of contactpersoon. Vaak gecontacteerd: vragen over VLIF Verzamelaanvraag Pacht E-loket. Organisatiestructuur van het beleidsdomein Landbouw en Visserij. Diensten zoeken per provincie: voor een vraag over uw individueel dossier. Voor pers: contactgegevens persverantwoordelijke en woordvoerder Landbouw en Visserij.
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Rijksoverheid.nl.
Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit komt boeren tegemoet die getroffen zijn door de droogte. Benoeming directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk gebied bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Johan Osinga wordt directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk gebied bij het ministerie van Landbouw, Natuur en.
E-loket Landbouw en Visserij.
E-loket Departement Landbouw Visserij. Het e-loket Landbouw en Visserij zal op zaterdag 22 september niet beschikbaar zijn door onderhoudswerkzaamheden aan de stroomvoorziening. Onze verontschuldigingen voor het ongemak. Onbeschikbaarheid e-loket op zaterdag 22 september 2018. Landbouwers bevraagd over randvoorwaarde erosiebestrijding. Geoloket landbouw online.
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit LNV Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
In 1923 werd het beleidsterrein Landbouw opgedragen aan het ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1935-1937 en sinds mei 1940 was er een apart ministerie voor Landbouw en Visserij, waaraan in 1945 Voedselvoorziening werd toegevoegd. In 1959 werd de naam Landbouw en Visserij.
Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening Parlement.com. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Google. PDC UL logo. Twitter. Facebook.
De minister voerde al vrijwel direct de titel minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening. Het ministerie was behalve voor de in de titel genoemde sectoren onder meer verantwoordelijk voor de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie in de landbouw en visserij, alsmede voor het landbouwonderwijs.

Contacteer ons